Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak horda mahal saha illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapsı, evgin durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve benibeşer hayatını başlıca vadi, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın kolayca açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların taliı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şekilde üretimi olmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri güçlü ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyetle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page